Reviews


5 stars after 265 reviews
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, precies zo mild cq pittig als we verwachtten en snel en vriendelijk geleverd. Dank, we bestellen snel weer! 2/23/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer dat de zoetzure kip niet meer chrunchy is. 2/21/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker eten van Go Thai. 2/21/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, warm, en ruime portie. Voor herhaling vatbaar 2/20/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk !! We hebben er 2 dagen van genoten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en bedankt voor de lekkere spekkoek. 2/15/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten/gerecht, sneller service, gerecht had wel iets heter mogen zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is zeker lekker te noemen en in die zin een aanrader. Maar € 4,95 voor 1 fried bandana is wat uit proportie qua prijs/kwaliteitverhouding. Anders 5 sterren. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 2/2/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Nasi kip, meer kip dan nasi, verder geen smaak. De garnalen waren te doorbakken. Gebakken kip was wel lekker. 2/2/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke curry en samosa’s. Snel bezorgd ook. 2/1/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eten super lekker, bezorging prima! Website is wat gammel (kan hele bestelprocesdoorlopen en niet betalen omdat ze gesloten zijn, een eerdere melding hiervan zou fijn zijn. Ook iets verwijderen uit mandje (soms) niet mogelijk) 1/31/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
eten was er zo snel, ik was helemaal verbaasd. smaakte zeker goed, iedereen heeft er van genoten, maar 'beetje pittig' is alsnog best pittig haha 1/25/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was heerlijk en saamkvol , de saté een beetje flauw. Bezorging heel snel 1/24/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het hengsel van de papieren draagzak ging na 2 stappen al stuk. Waardeloze kwaliteit die geen recht doet aan het lekkere eten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk genieten, grote porties, top kwaliteit 1/16/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was niet echt warm. Zaten pinda in gerecht en m.i zat er geen ei in. Matige hoeveelheid groenten. Gerecht was voor mij eenmalig. Jammer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten 1/13/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nagenoeg geen groente in het gerecht, die apart bestellen. Het kids menu is leuk aangevuld met een stukje spekkoek, maar bevat al helemaal geen groente. 1/13/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk Thais eten; zeer goede kwaliteit. Snelle communicatie, dienstverlenend. Bezorging: iets te laat. De website vinden wij niet zo handig. Als je eenmaal iets hebt ingevuld, kan je het niet aanpassen. En moet je alles opnieuw invullen. Het zou ook overzichtelijker mogen en duidelijker hoeveel je bestelt. (Bv: springrols: hoeveel zijn dat er per portie. Hetzelfde geldt voor Satay) 1/8/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was minder (droger) dan anders. Ook was de bestelling niet compleet waardoor mijn vrouw na mij ging eten. En dat met de koude pindasaus (die wel met de 1e levering was meegekomen) 1/8/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel vriendelijk. Komen precies binnen de tijd. 1/4/2024
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Noedels net niet gaar. Verder top! 12/26/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling Pad Thai met kip (XL) en beetje spicy was op tijd. Echter smaakloze hap. Niet goed gekruid en totaal niet spicy. Grote stukken smaakloze kip. Geen ei proefbaar, geen limoen, geen koriander, geen vissaus, smerige bakolie, teveel pinda’s. In een klein bakje gepropt waardoor het één grote klont was. Een simpel recept, totaal verkracht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb dit gerecht al een paar keer besteld en kon het altijd prima eten, maar vandaag was het zo pittig dat ik het nauwelijks weg kreeg. Had geen extra pittig besteld, maar dat was het wel. De brokken tahoe waren ook enorm tegenover de reepjes van eerder. Andere kok of zo, geen verbetering... 11/23/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd erg lekker, makkelijk te bestellen en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke vega curry’s en snel en warm geleverd. 11/18/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/14/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Was alleen niet duidelijk voor mij dat de gebakken noodles (3,50 extra) ook echt extra was. Iets teveel besteld dus. Klein foutje bij levering werd keurig opgelost This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel keuze, ruime porties en lekkere gerechten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Qua smaak heel lekker echter de stukken kip en groente zijn veel te groot! 10/10/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk 10/7/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd bezorgd. Kwaliteit matig, kwam niet al vers bereid over, rijst was erg plakkerig en het eten had niet de typische thaise smaak. De loempia's waren een beetje taai en hadden weinig vulling. Niet de beste Thai dus. 9/30/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten 9/26/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/24/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had gevraagd zonder champignons, maar ze zaten er toch in! 9/21/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden al een tijdje niet besteld. Maar vonden het weer heerlijk. 9/19/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had de Pad Sew Ew besteld. De smaak/kruiden was helemaal prima alleen er was geen enkele Chinese broccoli te bekennen. Tevens moest ik de wortel en ui ook met een microscoop zoeken :-). Dat vond ik wel jammer. Dit terwijl er naar verhouding heel veel kip in zat. Eigenlijk waren het dus gewokte noedels, kruiden en kip en niet veel meer. 9/8/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten!! Top service!! Zeker een aanrader. 9/5/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/4/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smaakvol. Alleen loempia wel wat prijzig ,€6,75 voor 3 stuks. Green curry is wel pittig. 8/29/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De grootte van de porties kon ik niet opmaken uit de website. Dat zou wel handig zijn geweest. 8/23/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/28/2023
Go Thai Utrecht Landzigt 16 030-2074256
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, snel bezorgd 7/27/2023
Go Thai 5 stars after 265 reviews
Go Thai